Om oss

Export Finance Services AS er et uavhengig rådgivningsfirma for finansiering av internasjonal virksomhet og FoU/innovasjon. Selskapet ble etablert i 1995 og eies av selskapets partnere. Vi har utviklet en egen database som inneholder opplysninger om finansprodukter fra mer enn 400 finansinstitusjoner over hele verden.

Finansielle løsninger ved tilskudd, garantier, ulike former for fremmedkapital eller egenkapital søkes i en rekke institusjoner hvor vi har kontakter.

 

        

 

 

 

 

Selskapets medarbeidere: 

• Tom Fronth-Mathisen, Partner, Siviløkonom NHH.
Bakgrunn: Direktør Corporate Finance i Fiba Nordic Securities, Banksjef Seksjon Internasjonal Finansiering, Shipping og Olje i Sparebanken NOR og fra Finans- og Handelsdepartementet

• Atle Milford,  Man.Partner, Siviløkonom NHH.                                                                           
Bakgrunn: Økonomidirektør i SAAS/Bjørge ASA, prosjektleder i IDA AS og ulike stillinger i entreprenørselskapet Skanska ASA

• Geir L. Sagen, Partner, Jurist UiO og Bedriftsøkonom BI
Bakgrunn: Banksjef Nordlandsbanken, Oslo, Finansdirektør Tandberg Data ASA og AS Seateam. I tillegg variert praksis fra shipping, bank og offentlig virksomhet.

• Vebjørn Walderhaug, (Horisont Consult AS), Siviløkonom NHH
Bakgrunn: EU-programmer for SBM (Forskningsrådet og EU-kommisjonen) og bedriftsutvikling fra flere oppstartsbedrifter og Teknologisk Institutt.


• Representanter:
Norse Dragon:                           John Olaf Hjelset, Beijing